GŁÓWNE MENU

  • Szkoła
    • Akutalnosci
    • Statut szkoły
    • Przedmiotowe zasady oceniania
      • Matematyka
      • Informatyka
      • Język polski
      • Edukacja dla bezpieczeństwa
      • Język angielski
      • Biologia
      • Chemia
      • Geografia
      • Historia
      • Kompetencje personalne i społeczne
      • Podstawy przedsiębiorczości
      • Wychowanie fizyczne
      • Wiedza o społeczeństwie
      • Religia
      • Fizyka
      • HIT
      • Elektryk
      • Działalność gospodarcza w gastronomii
      • Kucharz
      • Mechanik pojazdów samochodowych
      • Sprzedawca
      • Stolarz
      • Ślusarz
      • Fryzjer
    • Historia
    • Rada rodziców
    • Kształcenie zawodowe
    • Aktywna tablica
    • Biblioteka
    • Galeria
    • Polityka ochrony dzieci
  • Rekrutacja
  • Dla uczniów
  • Kontakt
    • Contrast
    • Layout
    • Font
Zespół Szkół nr 2 w Chojnicach
  • Szkoła
    • Akutalnosci
    • Statut szkoły
    • Przedmiotowe zasady oceniania
      • Matematyka
      • Informatyka
      • Język polski
      • Edukacja dla bezpieczeństwa
      • Język angielski
      • Biologia
      • Chemia
      • Geografia
      • Historia
      • Kompetencje personalne i społeczne
      • Podstawy przedsiębiorczości
      • Wychowanie fizyczne
      • Wiedza o społeczeństwie
      • Religia
      • Fizyka
      • HIT
      • Elektryk
      • Działalność gospodarcza w gastronomii
      • Kucharz
      • Mechanik pojazdów samochodowych
      • Sprzedawca
      • Stolarz
      • Ślusarz
      • Fryzjer
    • Historia
    • Rada rodziców
    • Kształcenie zawodowe
      • Wykaz zakładów pracy
      • Zaświadczenie od pracodawcy
      • Informacje dla pracodawców
      • Opłata za egzamin
    • Aktywna tablica
      • Program
      • Sprawozdanie
      • Bank dobrych praktyk
    • Biblioteka
      • Podręczniki
      • Regulamin
      • Rozwój czytelnictwa
    • Galeria
    • Polityka ochrony dzieci
  • Rekrutacja
    • Struktura naboru
    • Logowanie
    • Regulamin
  • Dla uczniów
    • E-dziennik
    • Ubezpieczenie NNW
    • Ankieta dla absolwentów
    • Pomoc dla uczniów
    • Informator dla absolwentów szkół podstawowych
  • Kontakt
Zespół Szkół nr 2 w Chojnicach
  • Szkoła
    • Akutalnosci
    • Statut szkoły
    • Przedmiotowe zasady oceniania
      • Matematyka
      • Informatyka
      • Język polski
      • Edukacja dla bezpieczeństwa
      • Język angielski
      • Biologia
      • Chemia
      • Geografia
      • Historia
      • Kompetencje personalne i społeczne
      • Podstawy przedsiębiorczości
      • Wychowanie fizyczne
      • Wiedza o społeczeństwie
      • Religia
      • Fizyka
      • HIT
      • Elektryk
      • Działalność gospodarcza w gastronomii
      • Kucharz
      • Mechanik pojazdów samochodowych
      • Sprzedawca
      • Stolarz
      • Ślusarz
      • Fryzjer
    • Historia
    • Rada rodziców
    • Kształcenie zawodowe
      • Wykaz zakładów pracy
      • Zaświadczenie od pracodawcy
      • Informacje dla pracodawców
      • Opłata za egzamin
    • Aktywna tablica
      • Program
      • Sprawozdanie
      • Bank dobrych praktyk
    • Biblioteka
      • Podręczniki
      • Regulamin
      • Rozwój czytelnictwa
    • Galeria
    • Polityka ochrony dzieci
  • Rekrutacja
    • Struktura naboru
    • Logowanie
    • Regulamin
  • Dla uczniów
    • E-dziennik
    • Ubezpieczenie NNW
    • Ankieta dla absolwentów
    • Pomoc dla uczniów
    • Informator dla absolwentów szkół podstawowych
  • Kontakt

Przedmiotowe zasady oceniania

Szczegóły
Utworzono: 06 marzec 2023
  1. Religia
  2. Język polski
  3. Język angielski
  4. Historia
  5. HIT
  6. WOS
  7. Kompetencje personalne i społeczne
  8. Podstawy przedsiębiorczości
  9. Geografia
  10. Biologia
  11. Chemia
  12. Fizyka
  13. Matematyka
  14. Informatyka
  15. Wychowanie fizyczne
  16. Edukacja dla bezpieczeństwa
  17. BHP
  18. Elektryk
  19. Kształcenie zawodowe fryzjer
  20. Kształcenie zawodowe kucharz
  21. Kształcenie zawodowe mechanik pojazdów samochodowych
  22. Kształcenie zawodowe sprzedawca
  23. Kształcenie zawodowe stolarz
  24. Kształcenie zawodowe ślusarz
  25. Działalność gospodarcza w gastronomii

©2020 Zespół Szkół nr 2 w Chojnicach

Back to top